Buckfast
Nieuws.

 • Reservering Bevruchtingsstand

  Reservering Bevruchtingsstand Hier kan u een plaatsje reserveren op onze bevruchtingsstand. De kostprijs voor één standplaats op de paringsstand gedurende 3 weken bedraagt 30 euro. Verdere praktische details worden u na aanvraag via e-mail toegestuurd.

  Lees meer


 • Bestellingen bijen 2024

  Vanaf 14/03/2024 is het niet meer mogelijk om bijenvolken, koninginnen en kweekmateriaal te bestellen. Iedereen die dit jaar een bestelling plaatste, wensen wij van harte te bedanken! Wij contacteren iedereen persoonlijk, via de doorgegeven contactinfo, wanneer jullie bestelling klaar is.

  Lees meer


 • Webshop online!

  Vanaf nu kan je onze cosmeticaproducten, bijenvolken en kweekmateriaal online bestellen. Verzenden: Indien je kiest voor een verzending, vertrekken jouw cosmeticaproducten eerstdaags. Voor cosmetica verzenden wij met Bpost. De bijenvolken en het kweekmateriaal worden met UPS verzonden eenmaal beschikbaar, wij verwijzen hiervoor naar de vooropgestelde datum in de productbeschrijving. Afhalen: Indien je ervoor kiest om…

  Lees meer


 • Interview Vlaams Bijeninstituut – BeeTV

  Bekijk ons interview over Varroa resistentie voor BeeTV van het Vlaams Bijeninstituut

  Lees meer


 • Uitbraak Europees vuilbroed Brusselse rand

  Vorige week werd een uitbraak van Europees vuilbroed ontdekt bij een collega imker in Sint-Jans-Molenbeek. Momenteel is er een schutkring opgetrokken om de verspreiding tegen te gaan. Onze bijen zijn nog steeds in goede gezondheid en niet besmet met deze ziekte. Deze uitbraak bewijst nog eens het nut van ons levenswerk, namelijk het selecteren en…

  Lees meer


 • Beschikbaarheid koninginnen

  Op onze opendeurdag van 21/7 zullen er nog enkele koninginnen beschikbaar zijn voor verkoop.

  Lees meer


 • Bestelling honingproducten

  Tot op heden is het enkel mogelijk om onze honingproducten af te halen in onze imkerij. Wij bekijken hoe wij in de toekomst verzendopties kunnen aanbieden.

  Lees meer


 • Opendeurdag 21/07/2023

  Op 21/07/2023 organiseren wij opnieuw een opendeurdag. Krijg een unieke kijk achter de schermen van onze imkerij, proef van onze honingproducten, maak kennis met onze cosmeticaproducten en geniet van een hapje en drankje.

  Lees meer


 • Wist je dat…

  Wist je dat… Honing is zo magisch dat het meer dan 100 jaar goed blijft zonder te bederven. Als je honing hard geworden is, raak dan niet in paniek, je kan hem gewoon opwarmen om hem weer vloeibaar en zoet te maken.

  Lees meer


 • Tijd voor een honingzolder

  Lees meer


 • Einde bestellingen 2023

  Einde bestellingen bijenvolken 2023 Vanaf heden is het niet meer mogelijk bijenvolken en kweekmateriaal te bestellen voor 2023. Wij gaan aan de slag met jullie massale bestellingen en houden jullie op de hoogte wanneer de verkoop opnieuw opstart.

  Lees meer


 • Bestellingen bijenvolken en koninginnen

  Bestellingen bijenvolken en koninginnen Wens je nog een bijenvolk of bijenkoningin te bestellen? Wees dan snel, wij aanvaarden bestellingen tot eind maart!

  Lees meer


 • Onze nieuwe website staat online!

  Onze nieuwe website staat online! Wij hebben een nieuwe website! Graag houden wij u via deze website op de hoogte van ons verder selectiewerk. De geïnteresseerde imkers kunnen op deze site onze koninginnen bestellen. (Deze site vervangt de huidige “Buckfastqueens” website.)

  Lees meer


Winkelwagen